PROREPAIR

Perfectie, toewijding, hoogwaardige kwaliteit en samenwerking zijn slechts enkele begrippen die bij ons hoog in het vaandel staan.

OVER PROREPAIR

Als gepassioneerd autoliefhebber heb ik van mijn hobby mijn beroep kunnen maken. Sinds 2001 ben ik mij volledig gaan specialiseren in hoogwaardige lakbescherming. Ik ben ervan overtuigd dat alleen door te blijven doorontwikkelen en innoveren je jezelf kunt onderscheiden. Zo is Prorepair ontstaan. Wij doen altijd dat stapje extra op het gebied van car-detailing. Alleen door gebruik te maken van de beste methodes en kwalitatief hoogwaardige producten kunnen wij het allerbeste resultaat aan u bieden.

Omdat u uw investering wilt beschermen en er zo lang mogelijk plezier van wilt hebben, of het nu gaat om uw auto die u rijdt in uw vrije tijd, als visitekaartje van uw bedrijf of uw geliefde oldtimer of motorfiets, deze moet perfect voor de dag komen. Prorepair biedt met zijn Swisstecdetailing pakketten onderhoudsgemak en het gevoel van “iedere dag in een nieuwe auto te rijden’’. Bij goed onderhoud stijgt de waarde en levensduur van uw voertuig.

Prorepair werkt met een eigen private label SWISSTEC®. Met ons eigen merk hebben wij al jarenlange goede ervaring, zo ook anderen partijen die met onze producten werken. De producten die onder het label Swisstec vallen zijn allen samengesteld in overleg met een fabrikant op basis van ervaring, ontwikkeling, kwaliteit en duurzaamheid van het product.

Wij hebben een aantal pakketten samengesteld voor u, deze vindt u via “auto detailing series”, vanzelfsprekend is maatwerk ook mogelijk.

Neemt u gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Jeroen Toonen