EXTRA DIENSTEN

Cabriokap protectie
Reinigen van de stoffen kap. Aanbrengen van vuil- en waterafstotende protectiecoating.

Leder interieur protectie
Reinigen van het leder interieur. Aanbrengen van vuil- en waterafstotende protectiecoating. Biedt tevens bescherming tegen UV- en jeansverkleuring. Ook zeer geschikt om cabrio-interieurs te beschermen bij het open rijden.

Autoruit coating
Goed zicht bij rijden in de regen. Houd de ruiten schoon. Boven 80 km/u minder gebruik ruitenwissers (zelfreinigend effect).

Achterbumper beschermfolie
Met deze transparante folie is de achterbumper voorzien van een beschermende laag tegen krassen op de lak bij het laden of lossen van bagage.

Paint Protection Films complete
Met deze transparante folie worden de lakdelen voorzien van een beschermende laag tegen krassen, steenslag, insecteninslag of splitschade op de lak. De film wordt op maat gemaakt voor elk type auto: de ultieme bescherming van uw kostbare bezit. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Steenslag schade herstellen
Invullen en kleuren van de inslagschade door stenen, grind-split en insecten.

Leer renovatie interieurs
Kleuren van het leer door instapschade of verkleuring. Krassen en scheurtjes herstellen door schade of droogte. Aanbrengen van leerprotectiecoating.

OZON behandelingen
Geurverwijdering middels een ozon behandeling voor het interieur van de auto. Geuren zoals tabakslucht of huisdieren. De behandeling is ook een verfrissing wanneer een gebruikte auto is aangekocht.

Koplamp herstel
beschadigde koplampen vervangen door nieuwe koplampen is meestal erg prijzig. Een goedkoper en soms beter alternatief is onze koplampherstel behandeling. De koplampen worden hersteld d.m.v. het opschuren en polijsten van de koplampen.

Stickers en emblemen verwijderen
Dient de auto met uw bedrijfsreclame weer in originele staat te worden ingeleverd, of wordt gekozen voor een nieuwe huisstijl, wij verwijderen de stickers en de eventuele kleurverschillen die zijn ontstaan in de lak door deze te polijsten. Ook originele logo’s, type-aanduidingen en emblemen op auto’s kunnen wij voor u verwijderen.

Paint Protection Films
Met deze transparante folie worden de lakdelen voorzien van een beschermende laag tegen krassen, steenslag, insecteninslag of splitschade op de lak. De film wordt op maat gemaakt voor elk type auto en motor: de ultieme bescherming van uw kostbare bezit.

SAMENWERKING

Prorepair biedt in samenwerking met diverse bedrijven nog een tal van diensten. Wij kunnen u informeren en begeleiden in deze diensten. De werkzaamheden kunnen in veel van gevallen bij ons of op een door u gewenste locatie worden uitgevoerd.

Raamtinting
Raamtinting geeft comfort, privacy, veiligheid, warmte inkijk werend. Daarnaast geeft het een luxe exclusieve uitstraling aan de auto.

Uitdeuken zonder spuiten
Het herstellen van kleine schades zonder lakschade aan de auto die zijn veroorzaakt door parkeermanoeuvres, hagel of vandalisme. Deze restyle schades kunnen in veel voorkomende gevallen onzichtbaar worden hersteld, zonder dat de auto opnieuw overgespoten hoeft te worden.

Carwrapping
Misschien was uw auto niet beschikbaar in de gewenste kleur of heeft u genoeg van de kleur en wilt u iets nieuws. Dan is carwrapping bij uitstek geschikt. De folies die worden gebruikt bij carwrapping zijn er in zeer veel kleuren, full colour prints of in eigen ontwerp te verkrijgen. Het geeft een uniek exclusieve uitstraling. Ook voor promotiedoeleinden voor bedrijven en evenementen een geschikte oplossing.