Home - Contact - Nieuws

Car
Motor
Camper
Maritiem
Producten
Opslag
VentureShield


VentureShield

Prorepair is dealer van VentureShield paintprotection films, de ultieme bescherming tegen steenslag, insekten en krassen etc.

Praktisch elke dag is uw auto, motor of camper aan steenslag, insekten, weg- en weersinvloeden etc. overgeleverd. Tot voor kort, was er niets wat daartegen hielp en de ergernis nog daar gelaten.

Indien u uw kostbare bezit mooi wilde houden, waren op den duur vaak kostbare reparaties het gevolg. VentureShield biedt u de oplossing met een praktisch onzichtbare barriere die de anders al snel beschadigde delen beschermt, zonder het uiterlijk wezenlijk te veranderen.

Pasklare beschermingen bieden wij voor:
bumpers, koplampen, motorkappen, spiegels, achterbumperdelen, dorpels, zijpanelen, wielranden, deurcups- en deurranden etc.. Voor motoren bieden wij complete tank-, kuip- en koffersets.

Als bijzondere service, kunnen wij indien gewenst voor praktisch elk voorwerp een pasklare bescherming bieden, alles wat u in dat geval moet doen is ons de juiste maten, dan wel het voorwerp geven.

Meer informatie over het product VentureShield kunt u vinden op de website van de leverancier (3M) via onderstaande link.

www.ventureshield.com




Prorepair official dealer

Copyright Prorepair